Stoffen Meubel schoonmaken met een stoomreiniger

Stoffen meubel schoonmaken: Je bent aan het zoeken naar de juiste oplossing om je stoffen bank vlekvrij te krijgen. Je hebt ergens wat gehoord of gelezen over een stoomreiniger en bent op onze blog uitgekomen.

Super goed dat je hier bent, want wij gaan jou hier vertellen wat een stoomreiniger is, wat het kan en waarvoor het wel en niet geschikt voor is. Een stoffen bank is niet geschikt om schoon te maken met een stoomreiniger!

Stoffen meubel schoonmaken, bank reinigen, zetel reinigen, bankstel schoonmaken, bankstel reiningen met stoomreiniger, stoomreiniger, Sproeiextractie, nat water reinigen, droog reinigen bank, bankstel proper maken, vlekken weg halen bankstel

Wat is een stoomreiniger?

Als je het woord stoomreiniger intypt in google komen er zo tientallen leveranciers voorbij met allemaal verschillende soorten stoomapparaten. De stoomreinigers van deze leveranciers hebben eigenlijk allemaal dezelfde soort werking en deze zullen dus eigenlijk niet heel veel van elkaar verschillen. In een stoomreiniger wordt water in de boiler verwarmd tot ruim 100 graden. Wanneer men de stoomreiniger gaat gebruiken, zal de stoom, die uit het apparaat komt, net onder de 100 graden zijn. Een stoomreiniger is een machine waar men bijvoorbeeld een badkamer op een duurzame manier mee schoon kan stomen.

Wat zijn de voordelen van een stoomreiniger?

Er zijn verschillende voordelen die een stoomreiniger met zich meenemen zoals: 1. Duurzaam, goedkoop en zuinig

2. Zeer korte droogtijd

3. Zeer goed reinigende werking

4. Geen zepen nodig

5. Dood schadelijke bacteriën

Waar is een stoomreiniger nou geschikt voor?

We hebben nu de voordelen voor je op een rijtje gezet, maar waar wordt een stoomreiniger nou in praktijk het meest voor ingezet?

Stoomreiniger wordt veel ingezet voor het reinigen van ramen, het schoonmaken van tegels, maar ook een badkamer kan geheel gestoomd worden en alle schadelijke bacteriën worden hiermee vernietigd! Een stoomreiniger is heel erg effectief en kan eigenlijk voor heel veel dingen worden ingezet. Maar waarom kan een stoomreiniger dan niet worden ingezet om een bankstel schoon te stomen?
Stoffen meubel schoonmaken, bank reinigen, zetel reinigen, bankstel schoonmaken, bankstel reiningen met stoomreiniger, stoomreiniger, Sproeiextractie, nat water reinigen, droog reinigen bank, bankstel proper maken, vlekken weg halen bankstel

Een stoomreiniger inzetten voor tapijt of meubilair?

Wij willen jou natuurlijk voorzien van het beste advies. Er zijn namelijk nog steeds genoeg mensen die een vlek proberen te verwijderen met een stoomapparaat, op bijvoorbeeld hun bankstel. Wij van Cleaningdutch raden het echter af om met een stoomreiniger aan de haal te gaan op een bankstel! Waarom? Omdat een stoomreiniger te heet wordt voor een bankstel. De stoom die je op een tapijt of meubelstof blaast, kan blijvende schade veroorzaken en dit wil je natuurlijk echt niet. Zo kan het gebeuren dat, door de hete stoom, de meubelstof of het tapijt kan gaan krimpen, verkleuren of zelfs kan gaan scheuren!

In de vakwereld wordt er soms wel voor een stoomreiniger gekozen, maar dit zijn natuurlijk wel professionals die verstand hebben van meubelstoffen en zij weten erg goed hoe ze met het apparaat om moeten gaan.

Stoffen meubel schoonmaken  professioneel gedaan door Cleaningdutch?

Wij van Cleaningdutch maken gebruik van de meest geavnaceerde en beste technieken van het moment. Wij werken met de sproeiextractie methode.
Met deze methode: wordt de vlek tot in de harde kern aangepakt.
Na het reinigenis het resultaat verbluffend. Lees ook eens ons artikel:
Zelf  bankstel reinigen

Laat je je bank het liefst op de veiligste manier schoonmaken?

Bij Cleaningdutch ben je verzekerd van het beste resultaat en zijn de vlekken zo weer verleden tijd!

Wil jij je bankstel of tapijt laten reinigen door Cleaningdutch?
Klik hier om een offerte aan te vragen.
Stoffen meubel schoonmaken, bank reinigen, zetel reinigen, bankstel schoonmaken, bankstel reiningen met stoomreiniger, stoomreiniger, Sproeiextractie, nat water reinigen, droog reinigen bank, bankstel proper maken, vlekken weg halen bankstel

Stoffen meubel schoonmaken, bank reinigen, zetel reinigen, bankstel schoonmaken, bankstel reiningen met stoomreiniger, stoomreiniger, Sproeiextractie, nat water reinigen, droog reinigen bank, bankstel proper maken, vlekken weg halen bankstel