Schade aan het bankstel of vlek door toedoen van een persoon?

Schade aan bankstel of vlek door toedoen van een bezoeker: Je krijgt geregeld bezoek over de vloer van kennissen, vrienden of familie, dit is natuurlijk allemaal hartstikke leuk en gezellig. Onder het genot van een wijntje, koffie of een lekker gebakje zit de sfeer er al goed in.
Schade aan bankstel, vlekken in je meubel, meubelstuk vlekken, vlekken verwijderen bank, bankstel vlekken verwijderen, verzekering inschakelen vlekken meubel, schade aan bankstel

Maar dan gaat er helaas wat drinken over je bankstel heen. Ai, dat is niet zo best!

Hoe handel je als er per ongeluk drinken op je bankstel wordt geknoeid?

Je kunt een vaatdoekje pakken en proberen de vlek zoveel mogelijk weg te deppen.
Wij zullen enkel tips geven om de vlek goed mogelijk weg te werken:

1: Pak een droge, schone theedoek.

2: Pak een schone vaatdoek en maak deze licht vochtig.

3: Dep zoveel mogelijk met de droge theedoek de natte vochtige plek weg. Herhaal dit proces net zolang, totdat de theedoek geen vocht meer opneemt. Als je de vlek nog blijft zien ga dan naar stap 4. 4: Pak het vochtige vaatdoekje en dep de bank een beetje in, door lichte vegende bewegingen te maken. Herhaal dit een keer of 4. 5: Pak de droge theedoek met een schone kant en wrijf voorzichtig de bank in. Herhaal dit proces net zolang totdat de theedoek geen vocht meer opneemt.

Blijf je de vlek toch nog zien? Dat is enorm balen, maar als je onze blogs leest, leer je zelf hoe je op de beste manier jouw bank weer schoon kunt krijgen en van de vervelende vlekken af kan zijn.

Schade aan het bankstel wat nu?

Een kennis, vriend of familielid heeft per ongeluk je bankstel beschadigd of een lelijke vlek gemaakt, die je er niet meer uit krijgt.

Dat is natuurlijk nooit leuk, maar we hopen dat we je, door het lezen van deze blog, toch op weg kunnen helpen richting het herstel van je bankstel.

Welke stappen doorloop je, als er schade aan je bankstel is?

Stap 1: Wat is de ernst van de schade aan het bankstel? Probeer dit eerst zorgvuldig vast te stellen.

Stap 2: Maak foto’s van de beschadiging.

Stap 3: Bel een meubelmaker of meubelreiniger en vraag of zij de schade kunnen repareren, vraag meteen of ze jou een offerte kunnen sturen.

Stap 4: Vraag aan de kennis, familielid of vriend of ze eventueel de kosten willen betalen van het bankstel. Kunnen zij de kosten niet betalen van de bankstel, vraag dan of ze hiervoor verzekerd zijn. Zijn ze verzekerd, ga dan naar stap 5.

Stap 5: Laat de kennis, vriend of familielid contact opnemen met de verzekering. Stuur de foto’s naar de verzekerde partij met daarbij de offerte van de meubelmaker of meubelreiniger.

Als het goed is zal de verzekerde partij de kosten dekken van het beschadigde bankstel en als de schadeclaim correct wordt ingediend, zal de verzekering al binnen enkele dagen uitkeren naar de meubelmaker of meubelreiniger.

Iemand in je eigen huishouden heeft schade of vlek veroorzaakt op meubelstuk?

Ook dit kan natuurlijk voorkomen, ik hoop in dat geval dat jullie een inboedel verzekering hebben. Ben je inboedel verzekerd, dan kun je de schadeclaim indienen bij je verzekering. Ook hier kun je de stappen, die hierboven staan vermeld, aanhouden, zodat de schadeclaim in zijn geheel wordt ingediend en de meubelmaker of reiniger betaald krijgt om zijn werk bij jullie aan huis uit te voeren!
Schade aan bankstel, vlekken in je meubel, meubelstuk vlekken, vlekken verwijderen bank, bankstel vlekken verwijderen, verzekering inschakelen vlekken meubel, schade aan bankstel

Cleaningdutch meubelreiniger aan huis

Zijn er vlekken gemaakt op je bankstel die je er zelf niet niet zo snel uit krijgt,
dan kun je altijd een beroep doen op Cleaningdutch.
Wij zorgen ervoor dat je gauw van je vlekken af zult zijn.
Tevens zullen wij een beschermlaag aanbrengen op je bankstel.
Wanneer er zich dan weer een ongelukje voordoet, is je bankstel beschermd tegen bevuilin,
omdat je dan zelf de bevuiling gemakkelijk van het bankstel afhaalt.
Hier hebben wij ook een artikel over geschreven.
Wil je dit artikel lezen: klik dan hier

Wij zijn een specialist met jarenlange ervaring en veel opgebouwde kennis.
Als er een ongelukje is gebeurd, door toedoen van een ander of door een van de kinderen,
kun je de kosten vaak laten dekken door de verzekering.
Neem wel altijd even contact op met je verzekering, voordat je een meubelreiniger inschakelt.
Die verstuurt na afloop namelijk gelijk een factuur.

Wil je hier graag meer informatie over of wil je graag dat Cleaningdutch bij jou aan huis komt reinigen? Klik dan hier

Misschien dit artikel ook interessant: Honden haren verwijderen van bankstel of tapijt?

Schade aan bankstel, vlekken in je meubel, meubelstuk vlekken, vlekken verwijderen bank, bankstel vlekken verwijderen, verzekering inschakelen vlekken meubel, schade aan bankstel, inboedel verzekering bankstel