Bank laten schoonmaken

Bank laten schoonmaken door een professional of zelf doen?
1 ding is zeker, jij bent op deze pagina terecht gekomen omdat jij er nu eigenlijk wel een beetje klaar mee bent, met je vieze bank.

Misschien ben jij nu even aan het onderzoeken wat de beste mogelijkheid zou zijn om je bank eens een keer goed te laten reinigen.
Bank laten schoonmaken

Je kunt 3 dingen doen.
1. Je zet je bank op marktplaats te koop of brengt hem naar de stort

2. je gaat zelf aan de haal met reinigingsproducten en of huurt een machine

3. Of je schakelt een professional in die jou verlost van een vervuilde bank.

Wil jij niet lopen stoeien met reinigingsproduct en of machines en wil jij gewoon snel een professional inschakelen die jou bank aan huis komt schoonmaken? Klik dan hier

Kan ik zelf mijn bank schoonmaken?

Om daar direct een goed antwoord op te geven, ja jij kunt zeker zelf je bank schoonmaken, of dit voor jou goed zal uitpakken is natuurlijk een andere vraag?
Wat is er nodig om je bank schoon te maken?

Je hebt een goede reinigingsproduct nodig, let altijd heel erg goed op met reinigingsproduct waar chemicaliën inzitten. Op het moment jij een zeep gebruikt die dergelijke chemicaliën bevatten, kun jij pertinente verkleuringen krijgen in je bank!
Een goedwerkende water zuiger of een sproeiextractor kun je eventueel huren bij boels voor een paar tientjes.
bank laten schoonmaken

Bij het reinigen van een bank is een goede zeep nodig, een hoop water en een machine.

Of dit jou uiteindelijk goed gaat lukken? Dat is nog maar net de vraag.

Lichte vlekken zul jij mogelijk wel weg kunnen krijgen, maar sterkere vervuiling, zal nog niet zo eenvoudig zijn. Daarnaast is het enorm oppassen dat je wel voldoende water weg zuigt uit de bank, zuig je namelijk te weinig water weg, kun je later last krijgen van een stikkende bank, met als gevolg: schimmel vorming en stank!

Hoelang duurt een reiniging van een bank gemiddeld?

Als jij zelf aan de haal gaat met machines, water en zepen zul je toch al wel gauw zo’n 3 uur of langer bezig zijn om je bank volledig te reinigen. Tijdens het reinigen sta je ook heel de tijd voorover gebogen, dus houd hier even goed rekening mee.

Een professional zal met een bank van 4 personen anderhalf tot max. 2 uur staan te reinigen.

Meubelreiniging is een vak
bank laten schoonmaken

Meubelreiniging is een vak, je moet kennis hebben van allerlei zaken zoals meubelstoffen, reinigingsproduct, machines, verhoudingen en werkwijzen. Meubelreiniging lijkt enorm gemakkelijk, heel erg moeilijk is het zeker niet, maar je moet gewoon weten wat je doet en hoe je te werk moet gaan. Bij onkunde merken wij vaak, dat de bank van de mensen erger is geworden dan voorheen. In sommige gevallen door onkunde zelfs, schade aan meubels of vloeren.

Weet waar je aan begint voordat je ook daadwerkelijk fanatiek van start gaat.
Een bank laten schoonmaken door een professional kost misschien wel geld, maar het bespaard jou een heleboel hoofdpijn. En voor de kosten van een professionele reiniging daarvoor heb je geen nieuw bank voor. Als het goed is, is na een professionele reiniging jou bank weer zo goed als nieuw!

Wil jij graag een professionele meubelreiniger inschakelen?
Klik dan hier

bank laten schoonmaken