Bank reinigen laten vergoeden?

Bank reinigen laten vergoeden bij vervuiling.
Op een gegeven moment gaan de meubels verkleuren of kringen vertonen.
Door intensief gebruik van de meubelen zullen deze met der tijd vies gaan worden.

Een hoop mensen in Nederland en België weten nog steeds niet van het bestaan van een meubelreiniger af, dit is eigenlijk best jammer, gezien door middel van meubelreiniging de meubels en bank vaak een 2e leven ingeblazen kan worden.
Doordat er nog steeds een hoop mensen niet af weten van meubelreiniging: deze grote groep mensen zullen vaak eerst zelf proberen om de meubels te reinigen, als ze hier niet succesvol in blijken te zijn, kopen ze vaak nieuwe meubels aan, wat natuurlijk een hoop geld kost!

Vraag hier een vrijblijvende offerte bij ons aan: Klik hier
Bank reinigen laten vergoeden

Meubelreiniging is een specialisme

Meubelreiniging valt onder de tak specialistische dienstverlening. Een reguliere schoonmaakbedrijf heeft vaak totaal geen inhoudelijke kennis als het gaat om het reinigen van bijvoorbeeld stoffen zit meubelen reinigen. Er zijn online en offline toch wel wat meubelreinigingsbedrijven te vinden, die uitsluitend zijn gespecialiseerd op gebied van meubelreiniging.
Meubelreiniging is niet heel erg moeilijk, maar men moet wel kennis hebben van de juiste zepen, samenstellingen, verhoudingen, meubel stofferingen en kennis hebben van machines.
Ontbreekt er aan kennis en kunde, kan er helaas ook een hoop mis gaan.
Wij van Cleaningdutch zien dit in praktijk heel vaak gebeuren door onkunde van zogenaamde bedrijven.
Wat wij vaak zien is bij onkundige bedrijven of personen die zelf aan de haal zijn gegaan met reinigen van meubelen is het volgende:
Er worden verkeerde machines ingezet bijvoorbeeld een hete stoomreiniger, verkeerde zepen en heel vaak ook chemicaliën. Als wij worden gebeld om de boel op te lossen, kunnen wij in sommige gevallen de meubels nog redden. Maar het komt helaas ook wel eens voor dat door onkunde, verkleuringen zijn ontstaan of zelfs vezel schades.
Belangrijk is om na te gaan of het bedrijf waar je zaken mee doet ook een reputatie heeft??
Goedkoop is op gebied van meubelreiniging ook wel duurkoop, een gewaarschuwd mens telt voor 2.
Bank reinigen laten vergoeden

Ben jij goed verzekerd?

Misschien overweeg jij wel om je bank, tapijt of meubelen te laten reinigen.
Meubelreiniging kost helaas geld, maar voor een beetje kwaliteit betaal je liever iets meer zodat de reiniging ook maximale resultaten met zich meeneemt.

De meeste mensen in Nederland & België zijn inboedel verzekerd, met andere woorden als jij verzekerd bent, betaal jij hier iedere maand een hoop geld voor de verzekering.
Wat de meeste mensen niet weten in België en Nederland is dat de inboedel verzekering ook vaak meubels dekt die vies zijn geraakt door toedoen van jouzelf of van een gezinslid.
Dus het is heel goed mogelijk om de meubels te laten reinigen en de kosten van het reinigen van de meubels vergoed te krijgen van de verzekering, een echte win/ win situatie

Hoe de verzekering in te schakelen?
Bank reinigen laten vergoeden

Iemand of jijzelf heeft een ongelukje gemaakt op de bank of meubelstuk, de meubels zien er vies uit en zijn toe aan een reiniging.
Je vraagt een offerte bij ons aan:Klik hier

Wij brengen jou een offerte uit. Maken een afspraak met elkaar voor het reinigen.
Na reiniging sturen wij jou een factuur. Deze factuur dien je in bij de verzekering en jij krijgt het bedrag uitbetaald op jou rekening.

Je kunt natuurlijk ook vooraf even de verzekering raadplegen of zij dit vergoeden en dan pas alles in gang te zetten.

Wil jij graag een vrijblijvend offerte bij ons aanvragen voor meubelreiniging?

Klik dan hier

Lees ook eens ons artikel: Kots op de bank hoe te handelen?

Bank reinigen laten vergoeden