Bureau stoelen reinigen bij u op locatie
Bureau stoelen reinigen

Bureau stoelen reinigen, ieder bedrijf krijgt hier vroeg of laat mee te maken.

Wij hebben zelf meegemaakt dat er bedrijven zijn die om de paar jaar alle bureau stoelen laten verwijderen en weer nieuwe bureau stoelen aanschaffen, dit vinden wij van Cleaningdutch niet alleen enorm zonde, maar dit kost deze bedrijven onnodig veel geld.

Geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen?
Klik hier

Bureau stoelen reinigen en een 2e leven geven.

Natuurlijk zou het beste zijn als men een meubelreiniger inschakelt om de bureaustoelen tot in de diepte van de bureaustoelen reinigt. Door een speciale dieptereiniging toe te passen, reinig je niet enkel de vervuiling van de stoelen, maar worden ook gelijk alles schadelijke bacteriën onschadelijk gemaakt. De bureaustoelen hoeven maar slechts 24 uur te drogen voordat men er weer op kan gaan zitten. Afhankelijk om hoeveel bureaustoelen het gaat , zou het ideaal zijn om deze werkzaamheden uit te laten voeren in vakantie periodes of in het weekend wanneer personeel niet aanwezig is op kantoor.

Doordat de stoelen tot in de harde kern van de meubelstof gereinigd worden, zullen de stoelen weer een 2e leven hebben en er weer zo goed als nieuw uitzien.

Pas op voor Chemische reinigers

Er zijn nog altijd een hoop meubelreinigingsbedrijven actief die gebruik maken van chemische producten. Wij willen echt niet zeggen dat er niet kan gewerkt worden met Chemische producten of dat hier geen vlekken mee bestreden kunnen worden, want chemische producten kunnen dit zeker wel! Het probleem wat kan voorkomen of ontstaan met chemisch reinigen is het volgende:

 • Bureau stoelen kunnen verkleuren
 • De bekleding van bureaustoelen zullen lichtjes kunnen beschadigen
 • De bureaustoelen kunnen door een chemische reiniging eerder gaan slijten
 • Omdat het chemische product in de stoelen zit, er zijn mensen die hier een geïrriteerde huid van kunnen krijgen.
 • Chemisch producten gaan in de bekleding zitten van de meubelstof, dit komt de longen ook niet ten goede!

Waarom Cleaningdutch inschakelen als uw krachtige meubelreinigingspartner?
Bureau stoelen reinigen

Wij van Cleaningdutch hebben nu toch al best wel een aardige reputatie opgebouwd en online is over ons bedrijf toch wel het een en het ander over te vinden.
Wij van Cleaningdutch zijn een specialist als het gaat om het reinigen van meubelen en tapijten.
Onze werkwijzen als meubelreinigers onderling zal niet heel erg veel van elkaar verschillen,

wat wel absoluut een toegevoegde waarde is voor uw bedrijf is het volgende:

 • Wij werken met biologische producten
 • Wij werken niet met chemicaliën
 • Wij zullen alle meubels grondig inspecteren en Desinfecteren
 • Na het reinigen zullen wij altijd een beschermlaag aanbrengen op de Bureaustoelen
 • Wij gebruiken onze eigen zepen en gebruiken geen zepen van derden

Welke technieken passen wij toe?

Zoals eerder aangegeven in dit artikel, verschilt de werkwijzen van een meubelreinigingsbedrijven onderling niet heel erg veel, toch kunnen er verschillen zijn en dit heeft te maken met welke methodieken een meubelreinigingsbedrijf toepast.
De volgende methodes passen wij toe:

 • De inspectie analyse check methoden – dit is een Amerikaanse methoden waar gebruik gemaakt word van een speciale machine, zo kunnen wij meten en zien of er ziekte kiemen of slechte bacteriën aanwezig zijn.
 • De borstel methodiek – door deze methode toe te passen, kunnen wij machinaal of met de hand het diepgewortelde vervuiling uit de bureaustoelen halen.
 • Dieptereinigingsmethoden waar gebruik zal gemaakt worden van een sproeiextractor. Dit zal ervoor zorgen dat de kantoor stoelen er weer lekker fris uitgaan zien.
 • De desinfectie methoden – deze methoden word vaak aan het einde toegepast, wij spuiten een bepaalde hydrofobe laag op de stoelen, deze zal alle ziekte kiemen en schadelijke bacteriën doden.
 • Als aller laatste zullen wij alle bureaustoelen impregneren, zodat deze extra beschermd zullen zijn tegen toekomstige vlekken.

Bureau stoelen jaarlijks laten reinigen door Cleaningdutch
Bureau stoelen reinigen

Om een bureaustoel lang mee te laten gaan en er lang plezier van te hebben als bedrijf, doet men er goed aan om jaarlijks de meubelen te laten reinigen of in ieder geval om het jaar.
Waarom? De uitstraling van de meubelbekleding zal niet haar uitstraling verliezen en het zal er langdurig fris en als nieuw blijven uitzien.

Een meubelbekleding word intensief gebruikt door personeel, dagelijks komen er bacteriën of vervuiling mee van buiten af, uiteindelijk zullen de bureaustoelen er minder mooi uit gaan zien maar een ander ding is natuurlijk dat dit een broeikaseffect te weeg kan brengen voor ziektekiemen en bacteriën. Personeel kan hier natuurlijk sneller verkouden door worden en uiteindelijk ook echt ziek van raken.

Vraag hier een vrijblijvende offerte bij ons aan:
Klik hier

Lees ook ons artikel: Meubel impregneren voor een langere levensduur

bureau stoelen reinigen