Bacteriën verwijderen in huis of aan bedrijf
Bacteriën verwijderen, Bacteriën verwijderen Breda Bacteriën verwijderen Oosterhout Bacteriën verwijderen Roosendaal Bacteriën verwijderen Rijsbergen Bacteriën verwijderen Ulvenhout Bacteriën verwijderen Made Bacteriën verwijderen Prinsenbeek Bacteriën verwijderen Terheijden Bacteriën verwijderen Rijen Bacteriën verwijderen Etten-Leur Bacteriën verwijderen Zundert Bacteriën verwijderen Sint-Willebrord

Bacteriën verwijderen en met name slechte bacteriën verwijderen door heel de woning.

We leven in een onzekere tijd en we zijn ons allemaal enorm bewust van de virale ziektes die onze maatschappij teistert. Een hoop mensen zijn gevaccineerd en zullen in alle waarschijnlijkheid extra voorzorgsmaatregelen nemen. Helaas zijn er ook kwetsbare groepen onder ons die extra vatbaar zijn voor bepaalde bacteriën en virussen, voor deze groep is het extra belangrijk om hun leefomgeving extra te voorzien van een (extra) Protectie. Bestaan er extra protecties voor leefomgeving? Ja absoluut!

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een protectie aan te vragen voor uw woning, of laat u informeren: Klik hier

Schadelijke Bacteriën verwijderen in geheel uw woning!

Op het moment wij buiten komen een winkel binnenstappen of bij iemand op visite gaan, nemen wij allerlei bacteriën van buitenaf met ons mee naar huis. Hoe fijn zal het zijn dat de ( schadelijke) bacteriën in uw woning geen kans krijgen om te overleven en heel snel dood zullen gaan?

Wij van Cleaningdutch bieden een speciale desinfectie techniek ( behandeling) dat bedoeld is voor uw gehele woning. Dit is absoluut geen normale schoonmaak, alhoewel: voordat wij deze techniek toe kunnen passen zullen wij of u zelf de gehele woning schoon moeten maken. Immers het materiaal waar wij mee werken, zal een hydrofobe (niet zichtbare met het blote oog) laag aanbrengen op harde ondergronden, wanden en stofferingen.
Tijdens het proces dat wij aan de haal zullen gaan met de Nano desinfectie techniek, zullen wij speciale pakken en mondkapjes hiervoor moeten dragen. Wij zullen samen met de klant 1 dag inplannen waarin alle activiteiten zullen plaatsvinden, wij zullen de klant vragen tijdens het reinigen en desinfecteren van de gehele woning, om de woning tijdelijk te verlaten, zodat wij alles in zijn geheel kunnen opleveren.

Wat houd een speciale desinfectie techniek in?
Bacteriën verwijderen in huis, Bacteriën verwijderen Breda Bacteriën verwijderen Oosterhout Bacteriën verwijderen Roosendaal Bacteriën verwijderen Rijsbergen Bacteriën verwijderen Ulvenhout Bacteriën verwijderen Made Bacteriën verwijderen Prinsenbeek Bacteriën verwijderen Terheijden Bacteriën verwijderen Rijen Bacteriën verwijderen Etten-Leur Bacteriën verwijderen Zundert Bacteriën verwijderen Sint-Willebrord

Een speciale desinfectie techniek tegen schadelijke bacteriën, verdelen wij in 3 verschillende pakketten.

Pakket 1 standaard pakket: Wij zullen de woning in zijn geheel reinigen en als allerlaatste stap zullen wij de desinfectie toepassen dit doen wij voor een middel grote woning vanaf €950,-

Pakket 2 uitgebreid pakket: De gehele woning zullen wij reinigen, wij zullen de badkamer een diepreiniging geven en wij zullen een desinfectie folie plakken op deurgrepen en handvatten zodat deze beschermd zullen zijn voor de komende 3 jaar. En als laatste stap zullen wij de desinfectie methoden toepassen. Voor een middelgrote woning rekenen wij hiervoor €1650,-

Pakket 3 Premium pakket: De woning word in zijn volledigheid gereinigd, de badkamer krijgt een dieptereiniging. De deurgrepen krijgen een desinfecterende protectie laag, dat 3 jaar bescherming bied. Alle matrassen, meubelen en tapijten in de gehele woning krijgen een dieptereiniging behandeling en worden uiteraard gedesinfecteerd. Als aller laatste stap zullen wij de gehele woning van top tot teen desinfecteren middels onze desinfectie methodiek.
Voor een middelgrote woning rekenen wij €2499,-

Wilt u graag uw volledige woning laten desinfecteren middels onze desinfectie methoden?
Of wilt u graag meer informatie over onze werkwijze of methodiek?
Vraag hier vrijblijvend een offerte bij ons aan: klik hier

Bedrijven desinfecteren middels desinfectie methoden
Bacteriën verwijderen bedrijven, Bacteriën verwijderen Breda Bacteriën verwijderen Oosterhout Bacteriën verwijderen Roosendaal Bacteriën verwijderen Rijsbergen Bacteriën verwijderen Ulvenhout Bacteriën verwijderen Made Bacteriën verwijderen Prinsenbeek Bacteriën verwijderen Terheijden Bacteriën verwijderen Rijen Bacteriën verwijderen Etten-Leur Bacteriën verwijderen Zundert Bacteriën verwijderen Sint-Willebrord

Wij komen niet enkel bij bedrijven langs om kantoren en bedrijfsruimtes schoon te maken.
Wij passen ook de desinfectie methoden toe in bedrijfshallen en bedrijfsruimtes.

Iedere dag lopen er een hoop mensen naar binnen en buiten, personeel moet natuurlijk extra beschermd zijn tegen virussen en bacteriën van buiten af. Middels onze desinfectie methodiek, hebben zowel bacteriën als virussen geen overlevingskans binnen het bedrijf.

Meer weten over onze desinfectie methodiek of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?
Klik dan hier

Misschien is dit onderwerp ook interessant: Bureau stoelen reinigen op locatie!

Waar bieden wij o.a. desinfectiemethodiek aan:

Bacteriën verwijderen Breda
Bacteriën verwijderen Oosterhout
Bacteriën verwijderen Roosendaal
Bacteriën verwijderen Rijsbergen
Bacteriën verwijderen Ulvenhout
Bacteriën verwijderen Made
Bacteriën verwijderen Prinsenbeek
Bacteriën verwijderen Terheijden
Bacteriën verwijderen Rijen
Bacteriën verwijderen Etten-Leur
Bacteriën verwijderen Zundert
Bacteriën verwijderen Sint-Willebrord

Staat uw gebied of provincie er niet tussen? Wij kunnen ook in een andere regio de diensten voor u verzorgen, vraag een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan!

Bacteriën verwijderen bedrijfshallen, Bacteriën verwijderen Breda Bacteriën verwijderen Oosterhout Bacteriën verwijderen Roosendaal Bacteriën verwijderen Rijsbergen  Bacteriën verwijderen Ulvenhout Bacteriën verwijderen Made Bacteriën verwijderen Prinsenbeek  Bacteriën verwijderen Terheijden  Bacteriën verwijderen Rijen  Bacteriën verwijderen Etten-Leur  Bacteriën verwijderen Zundert Bacteriën verwijderen Sint-Willebrord