Select Page

Coronavirus bestrijden in huis!

Wij geven in dit artikel tips over hoe je het coronavirus kunt bestrijden in huis. Wil jij professionele schoonmaakhulp om je huis te desinfecteren en 1 jaar beschermd zijn?

Coronavirus bestrijden, geef Coronavirus geen kans in je woning!

Coronavirus bestrijden: Je word er letterlijk mee doodgegooid in de media, het Coronavirus verspreid zich razendsnel wereldwijd.We weten in middels dat handen schudden uit den boze is en we lichamelijk contact zoveel mogelijk moeten meiden.

Ook is het virus is overdraagbaar door middel van hoesten door super kleine druppeltjes die in je mond of ogen kunnen belanden

Horeca zaken of andere openbare gelegenheden lopen leeg of sterker nog gaan dicht.
De helft van de Nederlanders die vanuit huis kan werken, blijft thuis om niet bloot te worden gesteld aan het Coronavirus, de rest van Nederland is toch genoodzaakt om te gaan werken, immers de rekeningen gaan gewoon door!

Hoe kun jij je eigen huishouden beschermen tegen het Coronavirus?
Coronavirus bestrijden tegen ziektes in huis

Geef het Coronavirus geen kans in je huishouden, geef je volledige woning een flinke schoonmaakbeurt. We weten inmiddels dat het Coronavirus slecht tegen warmte kan en is het dus zaak om met warm water je huishouden te reinigen!

Wat heb je nodig en wat reinig je allemaal in huis om Coronavirus te bestrijden?

 • Pak een emmer met warm water en stop daar ander halve dopje alles reiniger in.

 • Pak 1 schoon viscose vaatdoekje

 • Reinig alle deuren, dorpels en kozijnen beneden en boven.

 • Doe alle deurklinken en raamklinken af.

 • Reinig alle tafels en aanrechten en wasbakken.

 • Reinigen alle vloeren in huis.

 • Alle muurtegels afdoen.

 • Alle keukenkastjes en klinken mee pakken.

 • Alle kasten in huis afdoen ook woonkamer meubelen.

 • Heb je kunststoffen zetels in huis, doe deze dan af.

 • Reinig je gehele badkamer en natuurlijk niet te vergeten het Toilet.

Als je al de bovenstaande punten uitgevoerd hebt, geef je Coronavirus geen kans om in je huis te overleven. Coronavirus bestrijden, Je zult deze stappen minimaal 1x per week moeten herhalen om je huishouden blijvend te beschermen tegen het Coronavirus!

Is er geen betere weg om langer beschermd te blijven tegen het Coronavirus in huis?
Coronavirus bestrijden met desinfectie methodiek

Absoluut die is er zeker wel. Wij van Cleaningdutch in samenwerking met Prostarcleaning werken met een zeer krachtige desinfectie methodiek voor iedere huishouden en bedrijfspand met als doelstelling: Schadelijke bacteriën/ virussen geen kans te geven om die te laten overleven in panden en in je woning.Door deze methodiek in te zetten ben je ruim 1 jaar lang beschermd tegen schadelijke bacteriën/ virussen vanuit buitenaf en krijgen deze bacteriën/ virussen geen kans om te overleven in je woning!

Wat doen wij dan Precies?

Wij hebben een speciale spray ontwikkeld op basis van Nano technologie die hecht aan uw vloeren, tafels, stoelen, tapijten, betegelde muren, meubels en kasten. Na 1 uur is de spray actief en blijft deze ruim 1 jaar zitten. Je kunt de beschermde laag niet met het blote oog waarnemen en is dus doorzichtig.
Wij voeren speciaal voor zitmeubelen een kleine schoonmaak uit voordat wij deze impregneren voor desinfectie materiaal zodat de zitmeubels wel tot 3 jaar beschermd zijn. Geef Coronavirus geen kans in uw huishouden!

Voor wie allemaal is de desinfectie methodiek geschikt?
– Kantoren
– Fabrieken
– Scholen
– Theaters
– Gebouwen
– Bejaardenhuizen

– Huizen

Wil jij graag dat wij langs komen om bij jou alles te desinfecteren? Vraag hier dan een offerte aan

Klik hier