Select Page

Meubelreiniging een must voor iedere huishouden!

In onze blog gaan wij jou uitleggen waarom meubelreiniging zo bellangrijk is. Wil jij gebruik maken van een professionele meubelreiniger?

Meubels reinigen een must voor iedere huishouden!

Meubels reinigen een must voor iedere huishouden: Via via kwamen wij onlangs bij een stel terecht in hartje Dordrecht.
Beiden hoog opgeleid ergens begin de 50, de een werkzaam in bankwezen en de andere actief als hypotheek adviseur.
Ze waren nogal verbaast over het vak meubelreiniging met namen meubelreiniging voor de particuliere sector. Dit stelletje wisten niet eens van het bestaan af van een meubelreinigingsbedrijf en vonden het toch wel een bijzonder iets.Ik kwam op het idee om hier over te gaan bloggen en eigenlijk heel Nederland & België wakker te schudden om de noodzaak van meubelreiniging met een ieder te delen.

Wat is nou precies meubelreiniging

Het woord meubelreiniging doet je zeker iets vermoeden dat het heeft te maken met het reiniging van je meubelen, dat is het dus zeer zeker ook waar.Alleen gaat het bij meubelreiniging niet meer om enkel, de meubels te stofzuigen, maar gaat het om meubelreiniging om de meubels:
tot in de diepte van de vezels, schadelijke bacteriën, huisstofmijten, pollen en andere soorten bevuiling tot in de kern te verwijderen.
Het is eigenlijk vrij logisch dat je de meubels goed reinigt en schoonmaakt worden, helaas blijft het nog altijd in 9 van de 10 huishoudens in Nederland beperkt tot enkel de stofzuiger en heel soms een doekje met wat zeep om de vlekken weg te poetsen!

Waarom zou Meubels reinigen een must moeten zijn voor iedere huishouden?
Meubels reinigen een must, meubels reinigen aan huis, meubels reinigen op locatie

Zeg nu eens heel eerlijk, hoe vaak verschoon jij eigenlijk jou kleding?
En waarom verschoon jij überhaupt je kleding? Natuurlijk je persoonlijke hygiëne.
Als jij 2 weken of langer in de zelfde kleren rond gaat lopen, grote kans dat jij sneller ziek zult worden en dat niet alleen, je algehele hygiëne gaat met sprongen achteruit bleh!

Dus dat gezegd te hebben, hoe vaak geef jij jou: Bankstel, fauteuils, eetkamerstoelen of matras een beurtje? En daar bedoel ik dan mee te zeggen, geen stofzuiger die je gemiddeld 1 keer per week over je meubels heen dient te halen, maar wat ik bedoel te zeggen is laat jij jou meubels reinigen tot in de diepte van de harde kern? In alle waarschijnlijkheid laat jij jou meubels niet tot in de harde kern reinigen en ik ga nu uitleggen waarom meubelreiniging een must is voor iedere huishouden en voor de mensen die niet hun meubels willen laten reinigen ga ik uitleggen waarom dit zo schadelijk is voor je gezondheid.

Laat om de 2 a 3 jaar je meubels tot in de diepte reinigen, doe je dit namelijk niet,
dan is de kans enorm groot dat er steeds meer schadelijk bacteriën aanwezig zullen zijn in je meubels. Overdag ben je aan het werk, ga je boodschappen doen, ga je even sporten, laat je de hond uit en in de avond plof je neer op je zitmeubels met alle bacteriën die je die dag van buiten hebt meegenomen, deze trekken dan per direct in je meubels!

Je kunt natuurlijk wel begrijpen dat na 2 jaar lang heel wat schadelijke bacteriën op je zit meubels terecht zijn gekomen. Niet alleen maar bacteriën, maar ook andere bevuiling van buitenaf trekken dan bijvoorbeeld in je bankstel.
Vaak na 2 a 3 jaar is de bevuiling goed zichtbaar voor het blote oog, soms is dit niet het geval maar schijn bedriegt!

Meubels niet laten reinigen slecht voor je gezondheid!

Meubels reinigen snel gedaan, meubels reinigen door heel Nederland, Meubels reinigen nu

Iedere keer wanneer je op een sterk bevuilde bankstel of meubels zit, adem je niet alleen deze bevuiling in maar ook de schadelijke bacteriën!

Je snapt natuurlijk wel dat dit niet heel erg goed is voor je gezondheid.
Door minimaal om de 3 jaar je bankstel of zit meubelen grondig te reinigen en deze ook gelijk te laten impregneren met een vuil afstotende coatinglaag ( wat is impregneren? Klik hier)
voorkom je:

  • Verkoudheid

  • Griep

  • Ademhalingsproblemen

  • Allergieën

  • Schadelijke bacteriën of een vermenigvuldiging

  • Pollen, huisstofmijten en sterke bevuiling!

Meubelreiniging bij jou aan huis?

Nu je precies weet wat meubelreiniging inhoud en je nu misschien bewust bent geworden van de noodzaak om meubels tot in de harde kern schoon te maken wil je misschien ook weten wat dit precies gaat kosten.

Cleaningdutch is een specialistisch reinigingsbedrijf dat door heel Nederland en België werkzaam is. Wij reinigen meubels tot in de diepte en voorzien een meubelstuk van een coatinglaag die gemiddeld 3 jaar lang actief zal zijn op een meubelstuk.

Wil jij graag met ons een afspraak maken of wil jij graag de kosten weten?

Klik dan hier