Select Page

Stinkende bank hoe kom je er vanaf?

In onze blog gaan wij uitleggen wat niet werkt om van de stank af te zijn, maar wij gaan ook uitleggen wat oplossing kan bieden voor het probleem.

Wil je toch graag een professional inschakelen?

Stinkende bank: hoe kom je hier vanaf?

Stinkende bank? o jee wat vervelend, ik denk dat jij al diverse pogingen hebt ondernomen om van je stinkende bank verlost te zijn.
In alle waarschijnlijkheid heb je google even geraadpleegd om er achter te komen of je zelf iets aan kunt doen om zelf je stinkende bank te kunnen bestrijden.
Vervolgens ben je op onze blog terecht gekomen en dat is maar goed ook, bij ons zul je er namelijk achter komen wat niet werkt om van de stank af te zijn van je bankstel, maar wij zullen je ook laten zien wat juist wel werkt!

Veel voorkomende Tips die niet werken voor een stinkende bank
Stinkende bank, bank reinigen met huismiddelen, bank reinigen met zeep, bank reinigen met soda

Wij hebben mensen de gekste dingen horen zeggen om van een stinkende bank verlost te zijn,
zo hebben wij gehoord dat er mensen aan de haal zijn gegaan met:
1. wc geur sprays op bankstel spuiten. Op het eerste gezicht is dat zo gek nog niet,
maar breng je dit in contact met je bankstel,
kunnen er rare kringen ontstaan die je er ook niet heel erg

gemakkelijk weg haalt en wat betreft de geur, die zal mogelijk maar tijdelijk verholpen zijn!

  1. Met parfum spuiten op bankstel om zo verlost te zijn van de nare geurtjes.
    Ook dit raden wij af, net zoals bij punt 1. kunnen hier vreemde kringen door ontstaan die er moeilijk uit zullen gaan en ook de geur zal hier maar tijdelijk mee verholpen zijn.

  2. Bankstel met shampoo bewerken en deze met een natte doek afdoen. Dit is een zeer slechte tip die wij dan ook sterk afraden, waarom? De zeepresten die je achterlaat op je bankstel:
    kunnen rare kringen achterlaten op je bankstel, ook zal je bankstel nog sneller vies gaan worden in de nabije toekomst, of de geur hierdoor zal verdwijnen? Wij geloven dat de nare geur maar tijdelijk zal verdwijnen, maar heel snel weer terug zal komen en mogelijk nog erger, immers je hebt het probleem niet in de kern aangepakt!

  3. Soda gebruiken met water om bankstel te reinigen. Ook dit raden wij sterk af, bij deze methoden kunnen rare vlekken ontstaan op uw bankstel maar ook de stank kan tijdelijk weg zijn. De stank zal snel terug komen en in sommige gevallen erger!

  4. Een klein sopje met heet water en drogen met een strijkijzer. Oei oei oei a.u.b. Doe dit echt never nooit! Water trekt in het bankstel en zeepresten ook, omdat dit niet weg kan en je dit vervolgens met een strijkijzer probeert te behandelen om droog te maken, kan dit regelrecht verkeerd aflopen met uw bankstel. Je kan je bankstel niet alleen maar lelijk hiermee laten vlekken, je kan je bank door middel van deze methoden ook enorm mee beschadigen. Daarnaast betwijfelen of je hiermee het probleem van de stank met je bank hierdoor mee hebt opgelost!

Zelf een machine huren om stank uit je bank te stomen
Zelf reinigingsmachine huren

Je kunt zeker snel en eenvoudige overal een stoom apparaat huren om je bank hier mee te stomen.
Tenzij je een professional bent raden wij dit echter een ieder af!
De reden waarom wij jou dit afraden is om het volgende:
een stoomreinigingsapparaat is helemaal niet geschikt om een bankstel te reinigen.
Met een stoomreinigingsapparaat kan het echt fout aflopen met je bankstel.
Een stoomreiniger word enorm heet, je denkt toch zeker niet dat dit goed zal zijn voor je meubelstof. Meubelstof kan hierdoor gaan krimpen, scheuren of verkleuren en dan ben je echt ver van huis!
Een stoomreinigingsapparaat is wel zeer geschikt om badkamer tegels schoon te maken of vloeren.
Dus denk je na over een stoomreiniger aan te schaffen of te huren,
denk dan nog een tweede keer na !

Tips en adviezen stank in je bank op internet lang niet altijd goed

Er worden dagelijks tig websites en blogs geschreven als het gaat om: reinigen van bankstel en verlost worden van stank in je bank. De meeste bloggers hebben totaal geen kaas gegeten van de daadwerkelijke praktijk als het gaat om bankreiniging of verlost te worden van een stinkende bank.
Heel veel goed bedoelde adviezen van deze bloggers, kunnen zeer nadelige gevolgen met zich meebrengen voor jou als lezer en dat gunnen we je echter niet!
Wij van Cleaningdutch lopen al jaren mee in het schoonmaak vak en hebben de nodige kennis en kunde om jou als lezer de juiste informatie te verstrekken als het gaat om: Verlost te worden van Stank in je bank!

Wat werkt nu dan wel om een bankstel stankvrij te krijgen?
Stank in je  bank de oplossing, oplossing stank in je bank

Er is een middeltje op de markt beschikbaar die eventueel de nare geuren in je bankstel kan neutraliseren.
Wil je dit product aanschaffen?
Klik dan hier

Mocht het dan toch uiteindelijk niet lukken, schakel dan een professional in.
Wat wij van Cleaningdutch gebruiken is een zeer oude maar zeer betrouwbare manier namelijk:
de Sproeiextractie methoden. Door van onze eigen zeep dat speciaal ontwikkeld is voor meubelstof spuiten wij dit samen met heet water in uw bankstel, dat tegelijkertijd weer word opgezogen door de sproeiextractor. Doordat de speciale zeep met water ingespoten word in uw bankstel, worden niet alleen nare geurtjes hiermee volledig vernietigd, ook schadelijke bacteriën, pollen, huisstofmijten en andere vlekken worden hier mee verwijderd.

Wil jij graag gebruik maken van onze diensten? Klik dan hier